Σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Καλύμνου

Το θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Καλύμνου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης στο Υπουργείο Ναυτιλίας με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της περιφέρειας Δωδεκανήσου, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νίκου Λίτινα και υπηρεσιακών παραγόντων

Το θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Καλύμνου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης στο Υπουργείο Ναυτιλίας με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της περιφέρειας Δωδεκανήσου, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νίκου Λίτινα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Βασίλης-Νικόλαος Υψηλάντης, εκπρόσωποι των βουλευτών Δημήτρη Κρεμαστινού και Μίκας Ιατρίδη, ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του κ. Μουσουρούλη προς όλους τους βουλευτές Δωδεκανήσου, για να συζητήσουν το ζήτημα της προσέγγισης των επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι της Καλύμνου.

Κατά την συνάντηση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εξετάστηκαν οι εναλλακτικές για την καλύτερη δυνατή συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της Καλύμνου. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας με την πλοιοκτήτρια εταιρία για να διερευνηθεί η δυνατότητα επίτευξης ορθολογικής λύσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk