Το πρώτο Ελληνικό Smartphone στον Γερμανό

Την εμπορική διάθεση του πρώτου Ελληνικού Smartphone, MLS iQtalk, αποκλειστικά από την Cosmote, ανακοίνωσε την Τετάρτη το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός»

Την εμπορική διάθεση του πρώτου Ελληνικού Smartphone, MLS iQtalk, αποκλειστικά από την Cosmote, ανακοίνωσε την Τετάρτη το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός».

«Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό Android κινητό που του μιλάς, σε καταλαβαίνει και σου απαντάει, με τη δυνατότητα αναγνώρισης της φωνής σε κλήσεις (Talk&Call), SMS και email. Παράλληλα, έχει ενσωματωμένο τον πιο προηγμένο οδηγό πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive, που κάνει τον προσανατολισμό πολύ πιο εύκολο, αφού σε συνέχεια φωνητικής εντολής δίνει τις κατευθύνσεις για να βρεθεί ο χρήστης στη διεύθυνση της επιλογής του» σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Όπως αναφέρεται, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνονται οθόνη 4,3 ιντσών, κάμερα με φλας ανάλυσης 5MP, αλλά και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις. «Το νέο τηλέφωνο, είναι προϊόν της MLS, της πρώτης ελληνικής εταιρείας που έχει βραβευτεί με το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας για την υπηρεσία Talk&Drive» σημειώνεται.

Σύμφωνα με το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός», το πρώτο smartphone made in Greece διατίθεται φτηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία