Σημαδιακή επιτυχία από την Otesat-Maritel

H θυγατρική του ΟΤΕ, Otesat-Maritel είναι η εταιρεία που ενεργοποίησε το 30.000ο τερματικό FleetBroadband, σύμφωνα με τον μεγαλύτερο πάροχο δορυφορικών κινητών επικοινωνιών, Inmarsat

H θυγατρική του ΟΤΕ, Otesat-Maritel είναι η εταιρεία που ενεργοποίησε το 30.000ο τερματικό FleetBroadband, σύμφωνα με τον μεγαλύτερο πάροχο δορυφορικών κινητών επικοινωνιών, Inmarsat.

«Η ενεργοποίηση ορόσημο επιτεύχθηκε με την εγκατάσταση ενός δορυφορικού τερματικού FleetBroadband 500 στο υπό Ελληνική σημαία δεξαμενόπλοιο αργού πετρελαίου «Olympic Future» της εταιρείας Springfield Shipping», ανακοίνωσε την Τετάρτη η Otesat-Maritel .

H εταιρεία διαχείρισης του πλοίου επέλεξε το FleetBroadband ως μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης επικοινωνίας, που αναπτύχθηκε από την Otesat-Maritel. «Αυτή η λύση είναι η βέλτιστη για την κάλυψη των ICT αναγκών μας, και είμαστε ικανοποιημένοι από το σύνολο των υπηρεσιών αλλά και την άψογη υποστήριξη που λαμβάνουμε», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα που καταδεικνύει την υψηλή εκτίμηση και την συνεχή ζήτηση για υπηρεσίες FleetBroadband στο ναυτιλιακό χώρο. Πλοιοκτήτες και managers προσεκλύονται από την παγκόσμια εμβέλεια και αξιοπιστία του FleetBroadband, και εκτιμούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν από τον Inmarsat και τους συνεργάτες μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Inmarsat Maritime, κ. Φρανκ Κόουλς.

«Η Otesat-Maritel, ένας από τους βασικούς και παλαιότερους συνεργάτες και παρόχους του Inmarsat, υιοθετώντας και την τεχνολογία FleetBroadband προσφέρει στους πελάτες της στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις με σκοπό την βέλτιστη και οικονομικότερη πρόταση ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η συνεργασία μας με τον Inmarsat είναι ιδιαίτερα επιτυχής και συνδιάζοντας την τεχνική αρτιότητα των υπηρεσιών Inmarsat με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υποστήριξη» σημείωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της Otesat-Maritel, κ. Γιώργος Πολυχρονόπουλος.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk