Νέα επαγγελματικά προγράμματα από την Vodafone

Ειδικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης ανακοίνωσε την Τετάρτη η Vodafone

Ειδικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης ανακοίνωσε την Τετάρτη η Vodafone.

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα Vodafone My Business αποτελούν, σύμφωνα με την εταιρία, «μία ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας», αφού «με ένα μόνο πάγιο και χωρίς την ενεργοποίηση κάποιου επιπρόσθετου πακέτου», επιτρέπουν στον επαγγελματία να επικοινωνεί προς όλα τα δίκτυα, παρέχοντάς του:

– πολλά λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, κινητά και σταθερά
– απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις
– ενσωματωμένα MB για χρήση internet στο κινητό και
– δυνατότητα χρήσης του προγράμματος ομιλίας στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την εταιρία, εάν οι επαγγελματίες συνδυάσουν τα προγράμματα Vodafone My Business με την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και internet, Vodafone Business Connect, θα επωφεληθούν από απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ όλων των σταθερών και κινητών Vodafone της επιχείρησής τους και επιπλέον 20% έκπτωση για πάντα στο πάγιο της υπηρεσίας Vodafone Business Connect.

«Tα νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Vodafone My Business ανταποκρίνονται ακόμα περισσότερο στις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκουν στη Vodafone ένα σημαντικό σύμμαχο που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας τους στο σύγχρονο περιβάλλον. Στη Vodafone παρέχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Internet εντός ή εκτός γραφείου καθώς και καινοτόμες εφαρμογές πληροφορικής για έλεγχο του κόστους, ευελιξία και αξιοπιστία» δήλωσε ο Enterprise Business Unit Director της Vodafone, κ. Διονύσης Γρηγοράτος.

«Με τα νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Vodafone My Business, όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα αφού έχουν τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους, λαμβάνοντας αυτόματα και εντελώς δωρεάν ενημερωτικό sms μόλις φτάσουν στο 80% της χρήσης τους, ενώ με τη δωρεάν εφαρμογή My Vodafone μπορούν να ελέγχουν το πρόγραμμά τους από το Smartphone ή τον υπολογιστή τους, όπου κι αν βρίσκονται, σε πραγματικό χρόνο» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρίας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
  • Σαμπάνιες στην άμμο Η Θέκλα έβγαλε από το μικρό σατέν τσαντάκι με το εντυπωσιακό κρυσταλλιζέ κούμπωμα σε σχήμα τακουνιών το lipstick σε... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk