Στην λίστα των διασημοτήτων -ανάμεσά τους οι Κριστίνα Αγκιλέρα, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζέσικα Άλμπα και Μάιλι Σάιρους- που απασχόλησαν τους τελευταίους μήνες τον σκανδαλοθηρικό τύπο με την διαρροή γυμνών φωτογραφιών τους προστίθεται και η Ταλούλα Γουίλις, η μικρότερη κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Radar Online τέσσερις φωτογραφίες που απεικονίζουν την 18χρονης Ταλούλα γυμνόστηθη, κρατώντας μάλιστα στα χέρια ένα «ύποπτο» τσιγάρο, βρίσκονται ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία γνωστών αμερικάνικων περιοδικών και αναζητούν αγοραστή.

Οι Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ έχουν ήδη επιστρατεύσει τους δικηγόρους τους προκειμένου να αποτρέψουν την κυκλοφορία των εν λόγω φωτογραφιών, ωστόσο φαίνεται πως οι πιθανότητες να σώσουν την εικόνα της κόρης τους είναι ελάχιστες.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα απασχολεί με τα καμώματά της τον τύπο. Πριν ένα χρόνο σε ηλικία 17 ετών είχε συλληφθεί από την αστυνομία του Λος Άντζελες για παράνομη χρήση αλκοόλ. Να σημειώσουμε ότι στις ΗΠΑ το αλκοόλ δεν επιτρέπεται σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Σε μπελάδες ωστόσο έχουν βάλει τους διάσημους γονείς τους και οι άλλες δύο μεγαλύτερες κόρες του πρώην ζευγαριού. Η 20χρονη Σκόουτ συνελήφθη τον περασμένο μήνα στην Νέα Υόρκη καθώς όχι μόνο απολάμβανε το ποτό της -συγκεκριμένα την μπύρα της- χωρίς να της το επιτρέπει η ηλικία της, αλλά είχε το θράσος να δώσει και ψεύτικα στοιχεία στους αστυνομικούς που έκαναν την σχετική έρευνα.

Επίσης, το 1997 το λαμπερό ζευγάρι είχε αναστατωθεί όταν ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι η μεγαλύτερή του κόρη Ράμερ -23 ετών σήμερα-, είχε εντοπιστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με μια ομάδα εφήβων που είχε στην κατοχή της αρκετά μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας.