Β. Σταμάτη: «Αποφυλακίστε με αλλιώς υπογράφετε την αυτοκτονία μου»

Δηλώσεις μέσα από τον Κορυδαλλό για την προσωπική της περιπέτεια και για την απεργία πείνας, έκανε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Δηλώσεις μέσα από τον Κορυδαλλό για την προσωπική της περιπέτεια και για την απεργία πείνας, έκανε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.
Απαντώντας σε ερώτηση του newsvoice και του δημοσιογράφου Ορέστη Καρίπη δηλώνει ότι η «απεργία πείνας δεν ήταν δικονομικό τέχνασμα, ούτε εφεύρημα μιας δήθεν «πολιτικής» κρατούμενης, αλλά κραυγή διαμαρτυρίας και απελπισίας σε μια άδικη προφυλάκιση, σε μία απόφαση που υπονοεί «μάτια και στόματα ερμητικά κλειστά» ή άλλως μπορείτε να αυτοκτονήσετε ελεύθερα εντός των φυλακών!!!».

Χωρίς να ξεκαθαρίζει πάντως τα περί αυτοκτονίας δηλώνει ότι έχει γίνει ράκος ψυχικό και σωματικό και επιβιώνει μόνο με τη φαρμακευτική αγωγή.

Καταγγέλλει ότι: «η δικαιοσύνη φαίνεται ότι εκκώφευσε, πειθάρχησε δε σε πολιτικά, προεκλογικά παραγγέλματα, ενώ επικράτησε αντί της αρχής της νομιμότητας η αρχή της σκοπιμότητας. Καίτοι δεν ήμουν ούτε ύποπτη φυγής, ούτε επικίνδυνη…. Τα δε οικογενειακά κριτήρια περί μητρότητας ενός ανηλίκου τέκνου παρέμειναν γράμμα κενό…».

«Τελικά», προσθέτει «επικράτησαν οι πολιτικές-κομματικές νομενκλατούρες οι οποίες υποκριτικά φερόμενες ξόρκισαν στο πρόσωπό μου το κακό και με έριξαν εντέχνως στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης… Επρεπε να πληρώσω συνολικά για την μεταπολιτευτική, πολιτική, κομματική απαξίωση και έτσι υπήρξα ιδανικό θύμα σε συνθήκες τηλεοπτικής δημοκρατίας και ανθρωποφαγίας. Εξάλλου μη ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα οι συντεταγμένες εξουσίες αν δεν επικοινωνούν, τουλάχιστον δεν αλληλοϋπονομεύονται».

Στη συνέχεια προκαλεί τους κατηγόρους της «τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς κεκράκτες» να «ανατρέξουν στο πόθεν έσχες δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ».

Καταλήγει ότι ο γιος της έχει υποστεί παιδοψυχολογικά τραύματα και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του. «Η Δικαιοσύνη», λέει στο καινούργιο αίτημα αποφυλάκισής της «οφείλει να απαντήσει θετικά αλλιώς αποφασίζει την ηθική της εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk