Αν οι έντονη φημολογία που θέλει δύο από τα μεγαλύτερα είδωλα του στιλ να συνεργάζονται επιβεβαιωθεί τότε ο χώρος της μόδας θα υποδεχτεί για πρώτη φορά μια σειρά ρούχων με δύο διάσημες υπογραφές ταυτοχρόνως.

Ο λόγος για την σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ και την ηθοποιό Σάρα Τζέσικα Πάρκερ οι οποίες σχεδιάζουν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μια νέα συλλογή ρούχων για γυναίκες ηλικίας 20-50 ετών, είδηση που έχει σχολιαστεί από πλήθος έγκυρων ιστοσελίδων μόδας -και όχι μόνο.

«Η ερώτηση είναι μία: Γιατί;», αναρωτιέται το The Hollywood Reporter. Ακόμη κι αν για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μια ευκαιρία να ξαναμπεί στον χώρο της μόδας -υπήρξε για αρκετά χρόνια καλλιτεχνική διευθύντρια του «Halston Heritage» πριν ο Χάρβεϊ Γουέινσταϊν πουλήσει τον οίκο, οπότε και αποχώρησε- η Βικτόρια Μπέκαμ που οι συλλογές της πουλάνε διεθνώς ποιος ο λόγος να ξεκινήσει μια τέτοια συνεργασία, σημειώνει η ιστοσελίδα του εν λόγω περιοδικού.

«Γιατί; Διότι θα είναι εκπληκτικό!» απαντά το Fashionista.com., ενώ το Grazia Daily δεν μπορεί να φανταστεί πως οι δύο αυτές κυρίες που διαθέτουν τόσο διαφορετικό στιλ μπορούν να συνεργαστούν.

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι καμία από τις δύο λαμπερές κυρίες δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες