H Σέριλ Κόουλ είναι ένα ακόμη όνομα που θα προστεθεί στην μεγάλη λίστα των σταρ οι οποίοι θα συμμετέχουν ή έχουν ήδη πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις, στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά «Glee», σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειράς που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX TV και αφορά στους μαθητές της μουσικοχορευτικής ομάδας ενός σχολείου.

Η Τζέιν Λιντς που πρωταγωνιστεί στο Glee έχει επιβεβαιώσει ότι η 29χρονη σταρ βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο των συζητήσεων σχετικά με την συμμετοχή της στην σειρά, ενώ αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα υποδυθεί τον εαυτό της.

«Η Σέριλ είναι ιδανική για το Glee… Τραγουδά, χορεύει και είναι κούκλα» αναφέρει η Τζέιν Λιντς, ενώ ως «προπονήτρια» της μουσικοχορευτικής ομάδας του Glee και με το γνωστό της χιούμορ τόνισε στην Βρετανίδα σταρ ότι μπορεί να γίνει πολύ πιο σκληρή από τον Σάιμον Κάουελ -ο οποίος την απέλυσε εν μια νυκτί από το αμερικάνικο μουσικό σόου «The X Factor».

«Μπορεί να έχει συνηθίσει να την αντιμετωπίζουν ως πριγκίπισσα, αλλά η Σου Σίλβεστερ -την οποία υποδύεται η Λιντς- δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν. Αν η Σέριλ αρχίσει να συμπεριφέρεται ως ντίβα, θα διαπιστώσει ότι η Σου είναι πιο κακιά από τον Κάουελ» ανέφερε αστειευόμενη στην εφημερίδα Daily Star.

Να θυμίσουμε ότι guest εμφανίσεις στην εν λόγω σειρά έχουν κάνει επίσης οι Ρίκι Μάρτιν, Κριστιν Τσενογουεθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζεφ Γκολντμπλουμ κ.α, ενώ σύντομα αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κέιτ Χάντσον.