Π. Παναγιωτόπουλος: Να μην υπάρξει και κρίση εθνικής ασφάλειας

Να μη γίνει η οικονομική κρίση, κρίση κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας, τόνισε από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Να μη γίνει η οικονομική κρίση, κρίση κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας, τόνισε από τη Λάρισα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς και στην συνέχεια το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, και τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο των δυο σχηματισμών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος κατά τις επισκέψεις του είχε συναντήσεις και με το στρατιωτικό προσωπικό, εξέφρασε την κατανόησή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι, αποφεύγοντας πάντως να δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα σχετικά με την αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών, λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «από τη στιγμή που η οικονομία θα αρχίσει να βελτιώνεται».

Θεώρησε δε αυτονόητο, ότι παρά τις περικοπές στους μισθούς και τα προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας αυτών, οι υπηρετούντες εκπληρώνουν με συνέπεια το καθήκον τους.

«Είναι καθήκον της Πολιτείας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε την καθημερινότητα λιγότερο δύσκολη και να τους προσφέρουμε στο πλαίσιο του δυνατού, από τη στιγμή που η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να βελτιώνεται, ό,τι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
  • Σαμπάνιες στην άμμο Η Θέκλα έβγαλε από το μικρό σατέν τσαντάκι με το εντυπωσιακό κρυσταλλιζέ κούμπωμα σε σχήμα τακουνιών το lipstick σε... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk