Ομαδική ασφάλιση κτιρίων και για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων δωματίων και διαμερισμάτων, μελών της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδας (ΣΕΕΔΔΕ) από όλη τη χώρα συνεπάγεται η συμφωνία επέκτασης του προγράμματος «ομαδικής» ασφάλισης κτιρίων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) – «INTERAMERICAN Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεων Ζημιών Α.Ε.»

Τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων δωματίων και διαμερισμάτων, μελών της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδας (ΣΕΕΔΔΕ) από όλη τη χώρα συνεπάγεται η συμφωνία επέκτασης του προγράμματος «ομαδικής» ασφάλισης κτιρίων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) – «INTERAMERICAN Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεων Ζημιών Α.Ε.».

Η συμφωνία συνεργασίας προτάθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού πανελλήνιου συνεδρίου της ΣΕΕΔΔΕ και επισημοποιήθηκε στην Κέρκυρα, από τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Κώστα Μπρεντάνο, της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτο Παραδιά και τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της INTERAMERICAN κ. Κώστα Βακίδη, παρουσία του εκπροσώπου της INTERAMERICAN στην Κέρκυρα κ. Σπύρου Βασιλάκη και του κ. Νίκου Κεχαγιάογλου.

Με δεδομένη την ανάγκη ασφάλισης των ιδιόκτητων κτιρίων των μελών της ΣΕΕΔΔΕ από σημαντικούς ή καταστροφικούς κινδύνους ατυχημάτων ή φυσικών καταστροφών, κάλυψης των ευθυνών τους έναντι τρίτων που προκύπτουν από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και μείωσης του οικονομικού κόστους εξασφάλισης των παραπάνω υπηρεσιών λόγω της σοβούσας οικονομικής κρίσης, τα μέρη αποφάσισαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την προώθηση του παραπάνω προγράμματος «ομαδικής» ασφάλισης που συμφωνήθηκε και εφαρμόζεται από 1.10.2009 αλλά και της επαγγελματικής αστικής ευθύνης των μελών των σωματείων της ΣΕΕΔΔΕ.

Η ενημέρωση των μελών της ΣΕΕΔΔΕ θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας της Συνομοσπονδίας, παρουσιάσεων του προγράμματος ομαδικής ασφάλισης κτιρίων στο ετήσιο Συνέδριο και στις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των κατά τόπους Ομοσπονδιών και των τοπικών οργανώσεων, από τους υπεύθυνους υλοποίησης του προγράμματος, εξουσιοδοτημένα στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας και τoυς κεντρικούς ή/και κατά τόπους εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και των τοπικών οργανώσεων – μελών της.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk