Μετά το επιτυχημένο δείπνο που οργάνωσε στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες με σκοπό την ενίσχυση της εκστρατείας επανεκλογής του Μπαρακ Ομπάμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζεται να το επαναλάβει, αυτή τη φορά στην Ελβετία.

Ο 50χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός που είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου, θα υποδεχτεί 150 άτομα σε μια δεξίωση που θα λάβει χώρα στις 27 Αυγούστου και στη συνέχεια θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των $20,000 έκαστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πάρτι της 10ης Μαίου 2012 που είχε οργανώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες είχε συγκεντρώσει πλήθος διασημοτήτων ανάμεσά τους οι Τόμπι Μαγκουάιρ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τζακ Μπλακ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σάλμα Χάγεκ, Μπίλι Κρίσταλ κ.α, οι οποίοι είχαν πληρώσει το αντίτιμο των $40.000, και είχαν ενισχύσει κατά $15 εκατομμύρια το Obama Victory Fund, την επιτροπή που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

«Ας το παραδεχτούμε. Συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα επειδή όλοι αγαπούν τον Τζορτζ. Συμπαθούν εμένα, αγαπούν εκείνον», είχε αναφέρει τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους καλεσμένους, δηλώνοντας μάλιστα ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι υποστηρικτής του.