• Αναζήτηση
 • Χώρισαν ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σινκλέρ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ χώρισαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer που κυκλοφόρησε χθες.

  Η Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμος η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα μίντια ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post -ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοφιλούς πολιτικού talk-show μεγάλου γαλλικού καναλιού από το 1984 μέχρι το 1997 που ο Ντομινίκ Στρος-Καν έγινε υπουργός Οικονομικών- έδιωξε τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι πριν από ένα μήνα και τώρα ζουν χωριστά, σύμφωνα με το περιοδικό.

  Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό δεν επικαλείται πηγές για το δημοσίευμα το οποίο εμφανίστηκε στην διαδικτυακή του έκδοση.

  Πηγή που πρόσκειται στον Στρος-Καν επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού λέγοντας ότι έγινε περίπου πριν από ένα μήνα και ότι ο Στρος-Καν διαμένει σε άλλο σπίτι στο Παρίσι.

  Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος-Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε τον Μάιο του 2011 ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

  Το σκάνδαλο υποχρέωσε τον Στρος-Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ και γκρέμισε τις ελπίδες του να θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο και Μάιο του 2012 με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τελικά
  επικράτησε με τον Φρανσουά Ολάντ.

  Το Closer αναφέρει ότι οι δύο έχουν πλέον χωριστές ζωές ύστερα από εβδομάδες εικασιών στα μίντια ότι η σχέση τους περνάει κρίση εν μέρει εξαιτίας της κατάθλιψης που έχει πάθει ο Στρος-Καν από το πλήγμα στην καριέρα του.

  «Είναι σε κακή κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό», δήλωσε στο Ρόιτερς αυτό τον μήνα άνθρωπος που γνωρίζει τον Στρος-Καν και τον έχει δει πρόσφατα.
   
  «Είναι κυρίως μόνος του στο σπίτι, ενώ η Αν είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω λόγω της νέας της δουλειάς. Τον (Ντομινίκ) τον αποφεύγουν όλοι».

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk