• Αναζήτηση
 • Tι είναι μια Εφαρμογιάδα;

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εχουν μόλις πέντε λεπτά στη διάθεσή τους για να κερδίσουν τα «λεφτά» και την εμπιστοσύνη του κοινού με καινοτόμες ιδέες που χωράνε στις οθόνες των smart phones και των tablet συσκευών. Τα πιο λαμπρά μυαλά, γνωστά και ως «tech freaks» δίνουν ραντεβού τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 18.00 στο BIOS για τον πρώτο cross platform apps development διαγωνισμό, την «Εφαρμογιάδα», με απώτερο σκοπό να μυήσουν τους κοινούς θνητούς στον κόσμο του μέλλοντος.

  Στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργανώνει το appgaraz.gr, το κοινό θα παίρνει ψεύτικα ευρώ, κατά την είσοδο του στο BIOS, τα οποία στη συνέχεια θα επενδύει στις ομάδες των developers που το έπεισε περισσότερο. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα ποσά θα είναι και οι νικήτριες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ιδέα της Εφαρμογιάδας γεννήθηκε από την ανάγκη ενός διαγωνισμού για την προβολή των εφαρμογών σε ένα κοινό χρηστών και επενδυτών, αλλά και από την επιθυμία για ανταλλαγή γνώσεων.  

  Στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας μάλιστα, τονίζεται ότι «οι developers mobile apps έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα μια πολυπληθή business start-up κοινότητα, με διάθεση για εργασία πάνω σε καινοτόμες ιδέες που θα κατακτήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών», αλλά και ότι «η επικοινωνία με αυτούς τους νέους επιχειρηματίες είναι πηγή ζωντάνιας».

  Δήλωση συμμετοχών:

  www.appgaraz.gr/efarmogiada

  Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

  BIOS Main

  Πειραιώς 84, 104 35 Αθήνα

  Ώρα προσέλευσης: 18.00

  Είσοδος ελεύθερη

  BHMAgazino
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk