• Αναζήτηση
 • «Πρόσεξε κάθε βήμα σου» από τον Βήμα fm

  Ακόμη μια μεγάλη κοινωνική προσφορά από τον ΒΗΜΑ fm με τίτλο «ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΟΥ», η οποία θα περιλαμβάνει τη διανομή 50.000 ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης αλκοόλ, ταυτόχρονα, σε τρεις κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, θα διεξαχθεί τα Σάββατα 30 Ιουνίου, 7 & 14 Ιουλίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μια μεγάλη κοινωνική προσφορά από τον ΒΗΜΑ FM 99.5

  Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκστρατεία καθαρισμού πινακίδων του Κ.Ο.Κ. σε προάστια του λεκανοπεδίου το περασμένο καλοκαίρι, ο ΒΗΜΑ FM 99,5 διοργανώνει μια νέα πρωτότυπη δράση με στόχο την πρόληψη και ευαισθητοποίηση γύρω από τους κινδύνους που εγκυμονεί η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ.

  Η ενέργεια θα φέρει τον τίτλο «ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΟΥ» και θα περιλαμβάνει τη διανομή 50.000 ηλεκτρονικών συσκευών ανίχνευσης αλκοόλ, ταυτόχρονα, σε τρεις κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, σε τρία συνεχόμενα Σάββατα. Οι εν λόγω συσκευές θα είναι πολλαπλής χρήσεως, σε μπρελόκ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους οδηγούς να κάνουν με δική τους πρωτοβουλία το αλκοτέστ, ανά πάσα στιγμή, ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια.

  Το πρώτο ραντεβού με τους διερχόμενους οδηγούς θα δοθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου, λίγο μετά τις 21:00, σε τρία σημεία: στη Λεωφόρο Κηφισίας (κόμβος Αγίας Βαρβάρας) στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ιεράς Οδού και Καλαμακίου και Ποσειδώνος αντίστοιχα.

  Στο τελευταίο σημείο, συσκευές θα μοιράσουν και Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, οι παρουσιαστές Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Δούκισσα Νομικού, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Γιώργης Λαμπαθάκης, οι ηθοποιοί Δημήτρης Βλάχος και Μέμος Μπεγνής και η αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου.

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk