Η Lady Gaga φέρεται να έχει πληρώσει ένα από τα πιο υψηλά ποσά που έχει δοθεί ποτέ για την αγορά μιας δημιουργίας με την υπογραφή του Alexander Mcqueen στο πλαίσιο δημοπρασίας.

Η Δάφνη Γκίνες,διάσημο fashion icon και πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, δημοπράτησε στον οίκοChristie’s στο Λονδίνο την τεράστια συλλογή της από δημιουργίες υψηλής ραπτικής διάσημων μόδιστρων.

Στο πλαίσιο αυτής της δημοπρασίας και μέσω τηλεφώνου η εκκεντρική ποπ σταρ δεν δίστασε να προσφέρει το ποσό των $136.400 για να αποκτήσει ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα -μοντέλο του 2008 με την ονομασία «The Girl Who Lived In The Tree»- δημιουργία του αγαπημένου της, αείμνηστου Αλεξάντερ Μακουίν.

Φυσικά η Δάφνη Γκίνες δεν παρέλειψε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα στην Lady Gaga, για την μεγάλη προσφορά της, καθώς η νεαρή τραγουδίστρια συνέβαλε σημαντικά στην συγκέντρωση ενός ποσού-ρεκόρ για τις δημοπρασίες που σχετίζονται με την μόδα, το οποίο θα διατεθεί για κοινωφελή σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα το ποσό των $747,200 που συγκεντρώθηκε προσφέρθηκε στο ίδρυμα «Isabella Blow», που στηρίζει τους φοιτητές τέχνης και μόδας, προσφέροντας παράλληλα πόρους για τις έρευνες που αφορούν την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω ίδρυμα τιμά με το όνομά του, την Ιζαμπέλα Μπλόου, fashion editor και στενή φίλη της Δάφνη Γκίνες.