Στον εκ βάθρων ανακαινισμένο χώρο, τίποτε, ευτυχώς, δεν σου θυμίζει το χθες. Ολα στο εσωτερικό είναι βαμμένα σε τόνους βανίλιας, με κόκκινες και τυρκουάζ πινελιές και λευκά στον δροσερό κήπο, ο οποίος με τα δέντρα του και τις βουκαμβίλιες παραπέμπει σε νησιώτικες νύχτες.
Παρ’ ότι προσωπικά τα φοβάμαι τα «διά χειρός», οφείλω να πω πως η κουζίνα του Γιώργου Τσελεμεντέ όχι μόνο σεβάστηκε τον διάσημο θείο του αλλά και μας επέτρεψε να απολαύσουμε μια από τις πιο νόστιμες σιφνέικες ρεβιθάδες.
Με τα ευδιάκριτα και πολύ καλά αρωματισμένα με δεντρολίβανο ρεβίθια να κρατάνε το σχήμα τους, παρ’ ότι τόσο χυλωμένα, και με την τόσο λογική τιμή της (€5) σε κερδίζει αμέσως. Στα μεγάλα συν του καταλόγου το χειροποίητο και ζουμερό αρμένικο κεμπάπ με τις πιτούλες του και ο τηγανητός γαύρος με τη σάλτσα ντομάτας-κάππαρης.
Δεν τρελάθηκα: Με τα γλυκά, που δεν φτάνουν ακόμη το επίπεδο του φαγητού, ούτε και με το τόσο τυρί σε τόσο πολλά πιάτα.
Πληρώνεις: Μεζέδες και κυρίως πιάτα €4,5 – €7,5.
Βασ. Παύλου 99, Βούλα, τηλ. 210 8995 480