Οι αρνήσεις των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Δημήτρη Ιτούδη να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, οδήγησε τους διοικούντες την πράσινη ΚΑΕ σε συζητήσεις με προπονητές που έχουν ταυτιστεί στο παρελθόν με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Συζήτηση λέγεται ότι έγινε και με τον άλλοτε πλέι μέικερ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ κ. Τζον Κόρφα, ωστόσο ο κ. Αργύρης Πεδουλάκης είναι κατά τα φαινόμενα αυτός που θα επωμισθεί το μεγάλος βάρος της διαδοχής του πλέον επιτυχημένου ξένου (αν όχι συνολικά) προπονητή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες το μπασκετικό Τρυφύλι ήρθαν σήμερα (Πέμπτη 28/6) το πρωί σε προφορική συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό του Περιστερίου (και πολλών ακόμα ελληνικών ομάδων) για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και απομένει πλέον η επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα μπει τελεία στο θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό.

Ακούγεται ότι ενδεχομένως η ανακοίνωση της συμφωνίας να καθυστερήσει για 1-2 ημέρες για λόγους επικοινωνιακούς, καθώς οι Πράσινοι φέρονται αποφασισμένοι να περιμένουν την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον (μέχρι πρότινος προπονητή του Πανιωνίου) κ. Γιώργο Μπαρτζώκα προτού γνωστοποιήσουν ότι ο κ. Πεδουλάκης θα είναι ο τεχνικός των Πρασίνων για τη σεζόν 2012-13.