• Αναζήτηση
 • Φασαρίες της Χρυσής Αυγής για την επίσκεψη Μπαχτσελί στο σπίτι Κεμάλ

  Μία ομάδα οπαδών της Χρυσής Αυγής που είχε ενωθεί με Κύπριους φοιτητές δημιούργησαν ένταση στη Θεσσαλονίκη, έξω από το τουρκικό προξενείο και στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, όταν τα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί

  Μία ομάδα οπαδών της Χρυσής Αυγής που είχε ενωθεί με Κύπριους φοιτητές δημιούργησαν ένταση στη Θεσσαλονίκη, έξω από το τουρκικό προξενείο και στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, όταν τα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

  Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά του εθνικιστή Μπαχτσελί και της κατοχής στην Κύπρο. Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν το προξενείο και απωθήθηκαν από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ στα επεισόδια εισήλθαν και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές.

  Το κ. Μπαχτσελί και τη 15μελή συνοδεία του, υποδέχτηκαν ο Τούρκος πρόξενος κ. Τουγρούλ Μπιλτεκίν, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του Ατατούρκ.
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk