• Αναζήτηση
 • Στο ναδίρ ο ευρωπαϊκός δείκτης οικονομικού κλίματος

  Μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση σημείωσε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη τον Ιούνιο, καθώς εντείνεται η απαισιοδοξία καταναλωτών και επιχειρήσεων για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση σημείωσε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη τον Ιούνιο, καθώς εντείνεται η απαισιοδοξία καταναλωτών και επιχειρήσεων για τις προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας.

  Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι ο δείκτης οικονομικού κλίματος υποχώρησε κατά 0,6 στις 89,9 μονάδες έναντι 89,5 που είχαν προβλέψει αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters.

  Είναι ο τρίτος συνεχής μήνας υποχώρησης του δείκτη, ο οποίος βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη του 2009.

  Στον βιομηχανικό κλάδο ο δείκτης εμπιστοσύνης μειώθηκε στις -12,7 από -11,4 μονάδες και στον κλάδο των υπηρεσιών σημείωσε πτώση στις -7,4 από -5,2 μονάδες. Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης υποχώρησε στις -19,8 από -19,3 μονάδες.

  Πτώση σημείωσε και ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος, ο οποίος διαμορφώθηκε στο -0,94 τον Ιούνιο, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2009, έναντι -0,89 που είχαν προβλέψει αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk