• Αναζήτηση
 • Ο οίκος Fitch υποβάθμισε κυπριακές τράπεζες

  Σε υποβάθμιση των αξιολογήσεων της Τράπεζας Κύπρου, της Λαϊκής και της Ελληνικής, από ΒΒ+ σε ΒΒ, προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch. Εχει περιοριστεί η ικανότητα της κυβέρνησης να στηρίξει τις μεγάλες τράπεζες του τόπου, μετά την υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας στις 25 Ιουνίου, παρά την ισχυρή θέληση του κράτους να το πράξει, αναφέρει ο οίκος Fitch και εκτιμά ότι η κυβέρνηση ίσως χρειαστεί να παράσχει μέχρι και έξι δισεκατομμύρια ευρώ για στήριξη των τριών τραπεζών

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σε υποβάθμιση των αξιολογήσεων της Τράπεζας Κύπρου, της Λαϊκής και της Ελληνικής, από ΒΒ+ σε ΒΒ, προχώρησε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch.

  Εχει περιοριστεί η ικανότητα της κυβέρνησης να στηρίξει τις μεγάλες τράπεζες του τόπου, μετά την υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας στις 25 Ιουνίου, παρά την ισχυρή θέληση του κράτους να το πράξει, αναφέρει ο οίκος Fitch και εκτιμά ότι η κυβέρνηση ίσως χρειαστεί να παράσχει μέχρι και έξι δισεκατομμύρια ευρώ για στήριξη των τριών τραπεζών.

  Αναγνωρίζει, ωστόσο, ότι οι εκτιμήσεις του για πιθανές ζημιές και για κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών υπόκεινται σε σημαντική αβεβαιότητα και είναι συντηρητικές.
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk