• Αναζήτηση
 • To ΔΕΣΤΕ στις βιτρίνες του Barney’s

  Το ίδρυμα ΔΕΣΤΕ εδώ και είκοσι μέρες βρίσκεται στο πολυκατάστημα στο Barney’s της Νέας Υόρκης κάνοντας την πρώτη επι αμερικανικού εδάφους εμφάνιση του. Η ειδική αυτή πρωτοβουλία, η Destefashioncollection, είναι αφιερωμένη στην ερμηνεία και την ανάδειξη της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην τέχνη, τη μόδα και τον πολιτισμό γενικότερα.

  Τα παράθυρα του πολυκαταστήματος Barneys μετατράπηκαν σε μια δυναμική δημόσια έκθεση τέχνης με πέντε installations από πέντε καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην πρωτοβουλία destefashioncollection την τελευταία πενταετία. Έτσι οι βιτρίνες του καταστήματος είναι «πειραγμένες» από τους Michael Amzalag και Μathias Augustyniak που πήραν μέρος στο Destefashioncollection το 2007 στο Παρίσι, τον φωτογράφο Juergen Teller που συμμετείχε το 2008, τον καλλιτέχνης Ηelmut Lang που ασχολήθηκε το 2009, την ποιήτρια Patrizia Cavalli που παρουσίασε το 2010 και την σκηνοθέτη Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη που συμμετείχε το 2011, ήταν οι βασικοί συντελεστές αυτού του ενδιαφέροντος project.

  Η έκθεση είναι σχεδιασμένη από τον ιδρυτή του ΔΕΣΤΕ, Δάκη Ιωάννου και τον Creative Director του πολυκαταστήματος Barneys, Dennis Friedman και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 4 Ιουλίου.

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk