• Αναζήτηση
 • Οι τσάντες Satchel αλλιώς

  ΤοΒΗΜΑ Team

   Η «Cambridge Satchel Company» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις διάσημες, τις μπλόγκερ μόδας, καθώς και από όλες τις γυναίκες που ξέρουν τι συμβαίνει στη μόδα. Η επιτυχία της εταιρείας ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι κατασκευάζει μόνο ένα είδος τσάντας –την satchel- και την παρουσιάζει σε κάθε μέγεθος και χρώμα, από μεταλλικό μέχρι και νέον. Ασχολείται, λοιπόν, με κάτι αποκλειστικά και το κάνει με εξαιρετικό τρόπο.

  Επειδή όλα χρειάζονται, όμως, και ανανέωση, η βρετανική εταιρεία των αγαπημένων δερμάτινων αξεσουάρ αποφάσισε να συνεργαστεί με τον σχεδιαστή ανδρικών ρούχων Κρίστοφερ Σάννον για μία αποκλειστική συλλογή ειδικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012.

  Ο Σάννον, ο οποίος είναι γνωστός και για τα σακίδια πλάτης που σχεδίασε για την Eastpak, άντλησε την έμπνευση του από τον ποπ τραγουδιστή της δεκαετίας του ’80, Τζον «Jellybean» Μπενίτεζ. Ετσι εξηγούνται, λοιπόν, τα κρόσσια και τα οι συνδυασμοί χρωμάτων που προσδίδουν μια τελείως διαφορετική εικόνα στις γνωστές τσάντες.

  Θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τον επόμενο μήνα, αλλά προς το παρόν δείτε τα σχέδια παρακάτω.

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk