Μαθήματα… υπόκλισης από την βασίλισσα Ελισάβετ

Νέους κανόνες … υπόκλισης εξέδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ σύμφωνα με την βρετανική Telegraph.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, η Βασίλισσα ανανέωσε το «Order of Precedence» όπου αναφέρεται καταλεπτώς το savoir vivre των μελών της οικογένειάς της. Οι αλλαγές ωστόσο, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν έγιναν και πολύ προς όφελος της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Γουίλιαμ…

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι η Κάθριν, σημερινή Δούκισσα του Κέιμπριτζ, θα πρέπει να υποκλίνεται στις «γαλαζοαίματες» κόρες του πρίγκιπα Αντρέα, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη, καθώς επίσης και στην πριγκίπισσα ΄Αννα, την ξαδέρφη της Βασίλισσας.

Όλα αυτά βέβαια όταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεν είναι παρών. Διότι όταν ο Γουίλιαμ είναι μπροστά, τα πράγματα αλλάζουν.

Σε αυτή την περίπτωση οι προαναφερθείσες πριγκίπισσες είναι αυτέ που θα πρέπει να υποκλίνονται στην Κέιτ Μίντλετον. Ανεξαιρέτως, ωστόσο, με το αν ο Γουίλιαμ είναι μαζί της ή όχι, η σύζυγός του θα πρέπει να υποκλίνεται στην Βασίλισσα, το σύζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου, τον γιο της, πρίγκιπα, Κάρολο και τη σύζυγό του, Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk