• Αναζήτηση
 • Στον αέρα το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών από τους Muse

  Την πρώτη παγκόσμια μετάδοση του επίσημου τραγουδιού των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το απόγευμα της Τετάρτης οι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού «BBC Radio 1»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την πρώτη παγκόσμια μετάδοση του επίσημου τραγουδιού των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το απόγευμα της Τετάρτης οι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού «BBC Radio 1».

  Το νέο τραγούδι των Muse, το οποίο και επέλεξε η οργανωτική επιτροπή «Λονδίνο 2012» ονομάζεται «Survival» (σ.σ. Επιβίωση) και θα ακούγεται κατά την είσοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στην τελετή έναρξης των Αγώνων, αλλά και στη διάρκεια των απονομών των μεταλλίων.

  Τα μέλη της βρετανικής μπάντας δήλωσαν πως η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική. Οι Muse θα κυκλοφορήσουν τον νέο δίσκο τους τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το «Survival» θα περιλαμβάνεται σε αυτόν.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk