• Αναζήτηση
 • Δεν χάρηκε ο Πούτιν με τον δρόμο προς τιμήν του στην Παλαιστίνη

  Έκπληκτος δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με την τιμή του απέδωσε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς να «βαφτιστεί» με το όνομα «Βλαντιμίρ Πούτιν» ένας δρόμος στη Βηθλεέμ της Δυτικής Όχθης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έκπληκτος δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με την τιμή του απέδωσε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς να «βαφτιστεί» με το όνομα «Βλαντιμίρ Πούτιν» ένας δρόμος στη Βηθλεέμ της Δυτικής Όχθης.

  «Θα ήθελα να ζήσω λίγο περισσότερο» είπε ο Πούτιν, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή παράδοση που θέλει τους δρόμους να παίρνουν το όνομα αποθανόντων.

  «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο »χαμένος», αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν… χάρηκε ιδιαίτερα, αλλά δεν ήθελε να προσβάλει τον συνομιλητή του.

  Οι σχετικές δηλώσεις Πούτιν έγιναν στην Ιορδανία, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, που τον οδήγησε στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

  Κατά την περσινή επίσκεψη του Ντιμίτρι Μεντβέντεφ στην Ιεριχώ είχε ληφθεί ανάλογη απόφαση για την ονομασία δρόμου προς τιμήν του.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk