• Αναζήτηση
 • Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ πιθανόν να παραμείνει πρόεδρος του Eurogroup

  Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα παραμείνει πιθανότητα στη θέση του επικεφαλής του Eurogroup και μετά τη λήξη της θητείας του αργότερα εφέτος, όπως είπαν την Τρίτη στο Reuters αξιωματούχοι από χώρες της Ευρωζώνης. «Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει ο Γιούνκερ», είπε αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα παραμείνει πιθανότητα στη θέση του επικεφαλής του Eurogroup και μετά τη λήξη της θητείας του αργότερα εφέτος, όπως είπαν την Τρίτη στο Reuters αξιωματούχοι από χώρες της Ευρωζώνης.

  «Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει ο Γιούνκερ», είπε αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

  Σύμφωνα με δεύτερο αξιωματούχο, ο Γιούνκερ θα παραμείνει επικεφαλής του Eurogroup και θα συνεχίσει να εργάζεται για μια τραπεζική, δημοσιονομική και οικονομική ένωση στην Ευρωζώνη ως ένας από τους τέσσερις κορυφαίους αξιωματούχους.

  «Yπάρχει η αίσθηση ότι ο Γιούνκερ έχει κάνει καλά τη δουλειά του»
  , ανέφερε διπλωμάτης, συμπληρώνοντας ότι εάν αναλάμβανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, «η γερμανική γραμμή θα ήταν πολύ ισχυρή».

  Δεύτερος διπλωμάτης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

  «Κάποιος νέος μπορεί να ήταν προτιμότερος, αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάποια αποδεκτή εναλλακτική λύση», είπε.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk