• Αναζήτηση
 • Ιntralot: νέα άδεια για τη δεκαετή διαχείριση της λοταρίας της Μάλτας

  Η Κυβέρνηση της Μάλτας και η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (LGA) παραχώρησαν στη θυγατρική του ομίλου Intralot, Maltco Lotteries Limited (Maltco), 10ετή άδεια για τη διαχείριση της εθνικής Λοταρίας της Μάλτας ύστερα από διεθνή διαγωνισμό

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Η Κυβέρνηση της Μάλτας και η Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (LGA) παραχώρησαν στη θυγατρική του ομίλου Intralot, Maltco Lotteries Limited (Maltco), 10ετή άδεια για τη διαχείριση της εθνικής Λοταρίας της Μάλτας ύστερα από διεθνή διαγωνισμό.

  Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Maltco κατέθεσε την πιο ανταγωνιστική προσφορά ύψους 39,1 εκατ. ευρώ η οποία πληρούσε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που είχαν τεθεί. Η άδεια διαχείρισης θα τεθεί σε ισχύ στις 5 Ιουλίου 2012.

  Η Maltco θα πραγματοποιήσει επενδύσεις στη Μάλτα μέσα στα επόμενα χρόνια και θα συνεισφέρει στο Ταμείο για την Υπεύθυνη Συμμετοχή στα Τυχερά Παιχνίδια (Responsible Gaming Fund).
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk