• Αναζήτηση
 • Mina’s Greece

  Το Mina’s Greece δεν είναι ακριβώς ένα παντοπωλείο. Η θέση του στην κοσμική μαρίνα του Φλοίσβου και το περαστικό κοινό καθόρισαν εξαρχής πως οτιδήποτε έμπαινε στα ράφια και στα ψυγεία θα ήταν συσκευασμένο.

  Οπότε η Μίνα δεν κόβει και δεν ζυγίζει ούτε τυριά ούτε αλλαντικά. Απλώς διαλέγει τα καλύτερα από όσα μπορούν να διατηρηθούν σωστά στον, μάλλον μικρό, χώρο που διαθέτει. Αλλά το τι καλούδια θα βρεις δεν περιγράφεται.

  Από το αβγοτάραχο του Τρικαλινού, τον τόνο Αλοννήσου Alalunga και τα καπνιστά χέλια και πέστροφες του Σιμώνη, μέχρι την πλήρη σειρά με τις πιπεριές Φλωρίνης του Ναουμίδη, ένα σωρό αλλαντικά που τυποποιεί ο Μανδραγόρας, αλλά και τα κυπριακά αλλαντικά του Μαδαρή.

  Ακόμη, σοκολατομαρμελάδες Γεωδή και μαρμελάδες της Πυλιακής Γης, το υπέροχο τριαντάφυλλο Βοΐου Κοζάνης, τους ξηρούς καρπούς του Τζίτζη από την Αίγινα, κουλουράκια Σίφνου, χειροποίητα ζυμαρικά, ξίδια, παξιμάδια, όσπρια, μέλι από την Τζια, ξεχωριστά αναψυκτικά και μια μικρή, αλλά αντιπροσωπευτική συλλογή από ελληνικά κρασιά.

  Μαρίνα Φλοίσβου, τηλ. 211 4058 781, 6932 614 724 (το καλοκαίρι κλείνει μόνο τη Δευτέρα)

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk