• Αναζήτηση
 • Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το χώμα»

  Την Παρασκευή 29/06/2012 στην εκπομπή «Η Πράβντα στον ΒΗΜΑ fm» με τη Μαρία Νταλιάνη και τον Ηλία Καννέλη (καθημερινά 13:00-14:00)

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο έργο με στοιχεία θρίλερ, που ξαφνιάζει με την πρωτότυπη φόρμα, την αστυνομική πλοκή και τα αμείλικτα ερωτηματικά του.
  Η ιστορία του Πόθο και του Μιγκέλ, της Πιλάρ και της Μαρίας και το μεγάλο μυστικό που κρύβουν σ’ ένα μακρινό χωριό κάπου στην Ανδαλουσία, η ενοχική σιωπή μιας μικρής κοινωνίας, η συγκάλυψη ενός εγκλήματος και το ψέμα, είναι μερικά από τα στοιχεία αυτής της εντυπωσιακής και συγκινητικής ιστορίας, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
  «Το Χώμα» ήταν φιναλίστ για το βραβείο Tirso de Molina το 1998, ενώ ο συγγραφέας του José Ramón Fernández τιμήθηκε με το Βραβείο Θεάτρου στην Ισπανία το 2011.
  Η μετάφραση από τα ισπανικά είναι της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ.

  Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

  Στο «Χώμα» παίζουν οι: Ολγα Τουρνάκη, Γιώργος Μπινιάρης, Μαρία Αιγινίτου, Τάνια Παλαιολόγου, ο Barkat Hosseini, ο μικρός Ηλίας Καράμπελας και ο Τheo Alexander (γνωστός από την αμερικάνική σειρά «True Blood»).
  Την σκηνοθεσία υπογράφει η Γιολάντα Μαρκοπούλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Αλεξάνδρα Σιάφκου και ο Αριστοτέλης Καρανάνος, τον ηχητικό σχεδιασμό και την μουσική της παράστασης έχει κάνει ο Λάμπρος Πηγούνης, ενώ στην κίνηση των ηθοποιών συνεργάστηκε η Ζωή Χατζηαντωνίου.

  Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

  Τους σχεδιασμούς των φωτισμών επιμελείται η Ηλέκτρα Περσελή.
  Βοηθός σκηνοθέτη: Τζέλλα Χριστοπούλου, βοηθός σκηνογράφου κι ενδυματολόγου: Χαρά Κουρταλή.
  Η παράσταση παρουσιάζεται με την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας και του Ινστιτούτου Θερβάντες.

  * Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk