Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην Σανγκάη Σενχούα, ωστόσο ενδέχεται να μην φορέσει ποτέ την φανέλα της κινεζικής ομάδας. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου έχει δεχθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα (!) να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς.

Ο δυναμικός επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, υπέγραψε «ηγεμονικό» συμβόλαιο με την Σανγκάη Σενχούα και εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου 250.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται όμως κι εφ’ όσον επαληθευτούν τα σχετικά δημοσιεύματα, είτε ο ίδιος είτε η Μπάρτσα να δώσουν ένα ποσό στους Κινέζους προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του. Οπως μάλιστα αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, ο Ντρογκμπά θα βρίσκεται την Τρίτη στην Βαρκελώνη, προκειμένου να υπογράψει με τους «μπλαουγκράνα»…

Πάντως, ένας εκ των εκπροσώπων του Ντρογκμπά διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι ο πελάτης του θα αγωνιστεί κανονικά στην Κίνα. Με δηλώσεις του στο TalkSport, ο ατζέντης του άσου από την Ακτή Ελεφαντοστού τόνισε: «Τα σενάριο περί μεταγραφής του Ντογκμπά στην Μπαρτσελόνα είναι απολύτως ανοησίες. Οπως είχαμε πει, θα πάει στη Σαγκάη τον Ιούλιο, με συμβόλαιο για δύο χρόνια».