• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: Μέσα και ο Τσιάρτας στο επιτελείο των πρώην αστέρων

  Το βράδυ της Τρίτης (26/6) ο κ. Θωμάς Μαύρος αποφάσισε ότι η χηρεύουσα θέση (μετά την απομάκρυνση του κ. Αρναρ Γκρέταρσον) του τεχνικού διευθυντή θα έπρεπε να καλυφθεί αν και αρχικώς την είχε χαρακτηρίσει ως «περιττό» έξοδο.

  Το βράδυ της Δευτέρας (25/6) ο κ. Θωμάς Μαύρος αποφάσισε ότι η χηρεύουσα θέση (μετά την απομάκρυνση του κ. Αρναρ Γκρέταρσον) του τεχνικού διευθυντή θα έπρεπε να καλυφθεί αν και αρχικώς την είχε χαρακτηρίσει ως «περιττό» έξοδο.

  Ωστόσο από τη στιγμή που ο κ. Βασίλης Τσιάρτας προσφέρθηκε να αναλάβει το πόστο αυτό δίχως σε πρώτη φάση να συζητηθεί εκτενώς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μαύρος του ανέθεσε τον ρόλο αυτό με κλειστά μάτια!

  Ο κ. Τσιάρτας θα βρεθεί σήμερα στα Σπάτα για να αναλάβει την δύσκολη αποστολή οργάνωσης και στελέχωσης του κιτρινόμαυρου ρόστερ, πάντοτε σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Βλάχο και τον καινούργιο γενικό αρχηγό της κ. Χρήστο Κωστή.

  Σε πρώτη φάση ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων (εφόσον ασφαλώς ξεπεραστεί ο σκόπελος της ΕΠΟ που επί της παρούσης απαγορεύει στην ΑΕΚ να προχωρήσει σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές άνω των 22 ετών) βρίσκονται οι Βαγγέλης Μόρας, Σωτήρης Κυργιάκος, Αντώνης Πετρόπουλος, Βαγγέλης Μάντζιος και Θοδωρής Τριποτσέρης (ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας).

  Παράλληλα τα τέσσερα νέα πρόσωπα (κκ. Μαύρος, Βλάχος, Κωστής και Τσιάρτας) που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την επιθυμία να αναμορφώσουν την ΑΕΚ στην πλέον δύσκολη καμπή της ιστορίας τους θα χαράξουν επίσης την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής προκειμένου να τονωθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας με μίνιμουμ στόχο την διάθεση τουλάχιστον 20.000 καρτών.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk