• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: Η συστράτευση και το οικονομικό αδιέξοδο

  Σύνοδος κορυφής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/6) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων παρουσία όλων των νέων και παλαιών μελών που θα «τρέξουν» τις προσεχείς εβδομάδες την προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ παράλληλα με τον σχηματισμό φιλόδοξης και ανταγωνιστικής ομάδας.

  Σύνοδος κορυφής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/6) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων παρουσία όλων των νέων και παλαιών μελών που θα «τρέξουν» τις προσεχείς εβδομάδες την προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ παράλληλα με τον σχηματισμό φιλόδοξης και ανταγωνιστικής ομάδας.

  Ο επικεφαλής του εγχειρήματος κ. Θωμάς Μαύρος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλλος είχαν συζήτηση τετράωρης διάρκειας με τα νέα μέλη της ομάδας, τον προπονητή κ. Βαγγέλη Βλάχο, τον τεχνικό διευθυντή κ. Βασίλη Τσιάρτα και τον γενικό αρχηγό κ. Χρήστο Κωστή.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα από την κουβέντα αυτή ξεκαθαρίστηκαν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του καθενός και από αύριο Τετάρτη (27/6) οι πέντε προαναφερθέντες θα στρωθούν στη δουλειά προκειμένου να φέρουν εις πέρας το φιλόδοξο σχέδιό τους.

  Ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία θα εξέλθει από το πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Η κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τις τελευταίες ώρες κρίνεται ως ικανοποιητική (από το πρωί της Δευτέρας ως το απόγευμα της Τρίτης είχαν αγοραστεί επιπλέον 700 κάρτες) ωστόσο για να έχει συντελεστεί ένα σημαντικό βήμα προόδου θα πρέπει ως τις 6 Ιουλίου (ήμερα που εκπνέει η προθεσμία καταβολής της ληξιπρόθεσμης δόσης για το άρθρο 44) να έχουν προκύψει τουλάχιστον 15-20.000 νέοι κάτοχοι καθώς η τιμή πώλησής τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή (από 120.000 – 150.000 ευρώ)!

  Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του «Βήματος» η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με χορηγό ο οποίος θα διαφημίζεται στη φανέλα της με αντάλλαγμα 500.000 ευρώ για τη σεζόν 2012-13. Χρήματα αρκετά τα οποία με την προσθήκη των 510.000 ευρώ που αναμένονται από την ΟΥΕΦΑ λόγω της συμμετοχής των Γρηγόρη Μάκου και Νίκου Λυμπερόπουλου στο Euro 2012 πλησιάζουν το ποσό (1,2 εκατ. ευρώ) που απαιτείται για να αποπληρωθεί η δόση του «άρθρου 44».

  Πάντως στην προσπάθεια του κ. Μαύρου δεν θα εμπλακεί (όπως γράφτηκε κατά κόρον) ο κ. Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος αφενός δεν δέχθηκε σχετικό κάλεσμα από τον νέο εξωδιοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και αφετέρου αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συμπλεύσει με τη νέα κατάσταση εντός της εταιρείας. Ειδικότερα με τον κ. Τσιάρτα με τον οποίο δεν διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων…

  * Νέο πρόσωπο στην ποδοσφαιρική Ενωση αποτελεί και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας κ. Χρήστος Αρβανίτης ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ της Ένωσης.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk