• Αναζήτηση

Ορκωμοσία βουλευτών και προγραμματικές στην ώρα τους

Χωρίς καθυστέρηση και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιηθούν η ορκωμοσία των νέων βουλευτών και οι προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, όπως διαβεβαίωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Πληροφορίες ανέφεραν ότι λόγω του προβλήματος υγείας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων επρόκειτο να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, αντί του Σαββάτου.

Χωρίς καθυστέρηση και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιηθούν η ορκωμοσία των νέων βουλευτών και οι προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, όπως διαβεβαίωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι λόγω του προβλήματος υγείας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων επρόκειτο να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, αντί του Σαββάτου.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι μόλις ο πρωθυπουργός αναρρώσει από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, θα ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες.

Τη Δευτέρα ο κ. Σαμαράς είχε 20λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ο κ. Ομπάμα εξέφρασε τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στις προσπάθειες της Ελλάδας για την παραμονή στην Ευρωζώνη, την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την εξυγίανση της οικονομίας.

Τόνισε, επίσης, ότι θα βοηθήσει σε όλη αυτή την προσπάθεια, συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την εκλογή του και τον ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε στον πρωθυπουργό και η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ.

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk