• Αναζήτηση
 • Πέθανε στα 57 του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Εξαρχος

  Την τελευταία πνοή του άφησε την Τρίτη 26 Ιουνίου ο Δημήτρης Εξαρχος, θεατρικός σκηνοθέτης με παρουσία στο Εθνικό Θέατρο και σε δημοτικά – περιφερειακά θέατρα. Ηταν μόλις 57 ετών. Γιός του ηθοποιού Θόδωρου Εξαρχου, ο Δ. Εξαρχος γεννήθηκε το 1955 και σπούδασε θέατρο στην Αγγλία.

  Την τελευταία πνοή του άφησε την Τρίτη 26 Ιουνίου ο Δημήτρης Εξαρχος, θεατρικός σκηνοθέτης με παρουσία στο Εθνικό Θέατρο και σε δημοτικά – περιφερειακά θέατρα. Ηταν μόλις 57 ετών. Γιός του ηθοποιού Θόδωρου Εξαρχου, ο Δ. Εξαρχος γεννήθηκε το 1955 και σπούδασε θέατρο στην Αγγλία. Εργαζόταν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1980. Στο Εθνικό Θέατρο είχε σκηνοθετήσει παραστάσεις όπως το «Ασυλο» του Ντέιβιντ Στόρεϊ και οι «Βρικόλακες» του Ερρίκου Ιψεν. Στο ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης η παράστασή του «Ερωφύλη» είχε προκαλέσει εντύπωση.

  Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η ζωή του Δ. Εξαρχου πήρε μια πολύ δυσάρεστη τροπή εξαιτίας ενός μοιραίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 1999 στην Κρήτη, οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, ο Εξαρχος προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό και έπεσε κτυπώντας στο κεφάλι. Το κτύπημα τον άφησε παράλυτο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να περπατήσει ξανά και να μιλά με δυσκολία.
  Πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του στο Ασυλο Ανιάτων στην Κυψέλη.

  Η κηδεία του θα γίνει από το Νεκροταφείο Βύρωνα την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 11 π.μ. Η οικογένεια του Δημήτρη Εξαρχου παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους αντί για αποστολή στεφανιού να διαθέσουν τα αντίστοιχα χρήματα στο Ασυλο Ανιάτων.

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk