Η Σάλμα Χάγιεκ, ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, ο Τέιλορ Κιτς, ο Ααρον Τζόνσον, και η Μπλέικ Λάιβλι περπάτησαν εχθές βράδυ -Δευτέρα 25 Ιουνίου- στο κόκκινο χαλί, στο πλαίσιο της χολιγουντιανής πρεμιέρας της νέας ταινίας όπου συμμετέχουν.

Ο λόγος για το «Savages» του Όλιβερ Στόουν, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ντον Γουίνσλοου.

Η ιστορία αφορά σε δύο νεαρούς φιλήσυχους, cool εμπόρους μαριχουάνας από την Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια που μπαίνουν στο στόχαστρο ενός μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών όταν αρνούνται να συνεργαστούν μαζί τους, το οποίο απαγάγει την νεαρή ερωμένη που… μοιράζονται.

Από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία φορώντας μια μάξι εφαρμοστή στράπλες τουαλέτα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας.

Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και η Μεξικανή Σάλμα Χάγιεκ αλλά και η συμπατριώτισσά της Σάντρα Εσεβέρια, καθώς και οι ηθοποιοί Έλεν Χαντ, Μέρι Λουις Παρκερ και Νίκι Μπλόνσι που έδωσαν επίσης το παρών στην εκδήλωση.

Από την πρεμιέρα της ταινίας «Savages» δεν θα μπορούσε να λείπει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της Όλιβερ Στόουν, ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του.

Την μεγαλύτερη συζήτηση ωστόσο προκάλεσε η εμφάνιση του Τζον Τραβόλτα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες απασχολεί τον σκανδαλοθηρικό τύπο με το σκάνδαλο που αφορά στην αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητά του.

Ο 58χρονος σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από την επί 20 έτη σύζυγό του Κέλι Πρέστον, η οποία αντίθετα με δημοσιεύματα που την θέλουν να ζητά διαζύγιο, φάνηκε να στηρίζει τον σύζυγό της.

Περισσότερο διαχυτικοί από ποτέ, το ζευγάρι ήταν συνέχεια αγκαλιασμένο ενώ δεν δίστασε να ανταλλάξει καυτά φιλιά μπροστά στους φωτογράφους.