Πρόκειται για μια από τις πιο… φλογερές φιλίες του χώρου της σόουμπιζ.

Μπορεί η 29χρονη Μίλα Κούνις και ο 34χρονος ΄Αστον Κούτσερ, πρώην σύζυγος της Ντέμι Μουρ, να αρνούνται τις φήμες που τους θέλουν να ζουν ένα φλογερό έρωτα και να δηλώνουν ότι είναι απλά δύο καλοί φίλοι, ωστόσο τα φαινόμενα τους διαψεύδουν.

Μια ακόμη βραδινή εμφάνιση των δύο ηθοποιών πυροδότησε τις φήμες περί ειδυλλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Άστον Κούτσερ -που αυτόν τον καιρό κάνει τα γυρίσματα της ταινίας που αφορά στη ζωή του Στιβ Τζομπς- και την Ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός να βγαίνουν από την πίσω πόρτα γνωστού ιταλικού εστιατορίου στο Λος Άντζελες.

Μετά από αρκετή ώρα παραμονής στο εστιατόριο, η Μίλα Κούνις βγήκε πρώτη με κατεύθυνση ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο κάτω από καταιγισμό των φλας.

Η ηθοποιός φορούσε ένα βραδινό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα το μπούστο της και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ πίσω της ακολουθούσε ο Κούτσερ με ένα ψάθινο καπέλο. Οι δυο τους επιβιβάστηκαν βιαστικά στο ίδιο αυτοκίνητο και έφυγαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Να σημειώσουμε ότι η Μίλα Κούνις αποτελεί το τρίτο φημολογούμενο αμόρε του άτακτου Κούτσερ μετά τον χωρισμό του από την επτά έτη σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα από την βίλα του πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men» έχουν περάσει προσφάτως η σεναριογράφος και πρώην σύζυγος του Άνταμ Μπρόντι, Λορεν Σκαφάρια, αλλά και η τραγουδίστρια Ριάνα, η οποία όμως -όπως άλλωστε και η Μίλα Κούνις- έχει διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον νεαρό ηθοποιό.