• Αναζήτηση
 • Αργυρόπουλος Παραδοσιακό παντοπωλείο

   «Τι θα δοκιμάσετε;», Αυτή είναι κάθε φορά η φράση που σου απευθύνουν μόλις μπεις στο μαγαζί τους και με ανάλογο χαμόγελο σε ξεπροβοδίζουν. Με δελέασαν τα βαρελάκια της φέτας και η καθαριότητα, όπως και η φέτα από τα Καλάβρυτα που δοκίμασα σε φιλικό σπίτι, η οποία στάθηκε αφορμή για να επισκεφθώ το καινούργιο μαγαζί τους στην πλατεία της Ανοιξης.

  Τους ήξερα από τη Δάφνη. Είχαν χτίσει το όνομά τους με τα λιγότερα κάποτε, αλλά πάντα προσεκτικά διαλεγμένα προϊόντα τους.

  Η γκάμα τους παραμένει εστιασμένη στα τρόφιμα και το ατού τους είναι η ποιοτική υπεροχή τους. Την αντιλαμβάνεσαι στα βραστερά όσπρια, στα νόστιμα αλίπαστα, στις διάφορες σάλτσες και στις μαρμελάδες, στα ξεχωριστά αλλαντικά, που φροντίζουν να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο βιομηχανοποιημένα, στα χειροποίητα ζυμαρικά τους, στο γνήσιο λαδοτύρι Μυτιλήνης, αλλά και στις γραβιέρες και σε κάποια λίγα, αλλά καταξιωμένα εισαγόμενα τυριά, στα παξιμάδια τους, στον σπιτικό χαλβά Φαρσάλων, στο ότι επέλεξαν τις κρέμες από την Κέρκυρα, στο γιαούρτι του Παλαμά.

  Νέστορος 8 & Αρτάκης, πλ. Φάρου, Δάφνη, τηλ. 210 9719 523 και πλ. Ηρώων Κύπρου (Ανοιξης) & Αντ/χου Φιλίππου 25, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9355 010

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk