• Αναζήτηση
 • Ο Μπερλουσκόνι ετοιμάζει την επάνοδό του στην πολιτική

  Εικασίες ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχεδιάζει την επιστροφή του στην ιταλική πολιτική σκηνή προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πολλοί εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των Ιταλών, προτείνοντας την αποχώρηση από το ευρώ. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας άφησε το πιο ξεκάθαρο υπονοούμενό του για επιστροφή στην πολιτική. Μιλώντας σε νεαρούς δήλωσε: «Εργάζομαι για να βρω λύσεις. Είμαι ακόμα εδώ».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εικασίες ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχεδιάζει την επιστροφή του στην ιταλική πολιτική σκηνή προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

  Πολλοί εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των Ιταλών, προτείνοντας την αποχώρηση από το ευρώ.

  Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας άφησε το πιο ξεκάθαρο υπονοούμενό του για επιστροφή στην πολιτική. Μιλώντας σε νεαρούς δήλωσε: «Εργάζομαι για να βρω λύσεις. Είμαι ακόμα εδώ».

  Και στη συνέχεια, σαν να μιλούσε στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας, είπε: «Δώστε μου το 51% (των ψήφων)».

  Μιλώντας σαν να ήταν ξανά επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας (Pdl) που ίδρυσε το 2007, είπε ότι σκοπεύει να αλλάξει το όνομά του κόμματος και να εξασφαλίσει ότι οι μισοί από τους υποψήφιους βουλευτές στις επόμενες εκλογές θα είναι γυναίκες.

  Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ότι «δεν είναι βλασφημία» να σκεφτεί κανείς την αποχώρηση από τη ζώνη του ενιαίου νομίσματος υπό το σκεπτικό ότι θα ακολουθήσει μία ανταγωνιστική υποτίμηση.

  Πρόσφατα είχε, επίσης, προειδοποιήσει τη Γερμανία να βγει από το ευρώ, «αλλιώς θα το κάνουν άλλοι».

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk