• Αναζήτηση
 • Καναδάς: Έρευνες στα ερείπια γέφυρας βόρεια του Τορόντο

  Τουλάχιστον δύο άνθρωποι πιστεύεται ότι είναι ζωντανοί στα ερείπια της γέφυρας που ενώνει το χώρο στάθμευσης με εμπορικό κέντρο και η οποία κατέρρευσε αργά την Κυριακή στο Οντάριο του Καναδά. Οι διασώστες είπαν ότι άκουσαν χτυπήματα δύο παγιδευμένων ανθρώπων αλλά η πρόοδος για την απελευθέρωση των θυμάτων είναι αργή, λόγω του κινδύνου να υπάρξει νέα κατάρρευση στο εμπορικό κέντρο στη λίμνη Ελίτο βόρεια του Τορόντο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τουλάχιστον δύο άνθρωποι πιστεύεται ότι είναι ζωντανοί στα ερείπια της γέφυρας που ενώνει το χώρο στάθμευσης με εμπορικό κέντρο και η οποία κατέρρευσε αργά την Κυριακή στο Οντάριο του Καναδά.

  Οι διασώστες είπαν ότι άκουσαν χτυπήματα δύο παγιδευμένων ανθρώπων αλλά η πρόοδος για την απελευθέρωση των θυμάτων είναι αργή, λόγω του κινδύνου να υπάρξει νέα κατάρρευση στο εμπορικό κέντρο στη λίμνη Ελίτο βόρεια του Τορόντο.

  Τουλάχιστον ένα άτομο σκοτώθηκε κατά την κατάρρευση της γέφυρας ενώ 22 τραυματίστηκαν. Άλλα εννέα άτομα αγνοούνται.
  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk