• Αναζήτηση
 • Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο χρωμάτων στη Βάρης- Κορωπίου

  Σε εξέλιξη βρίσκεται μετά το μεσημέρι πυρκαγιά σε εργοστάσιο χρωμάτων στο 1ο χιλιόμετρο Κορωπίου – Βάρης. Στο συμβάν επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε εργοστάσιο χρωμάτων που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  Κορωπίου – Βάρης.  Στο συμβάν επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

  Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το υπόγειο και το ισόγειο του κτiρίου. Ακούστηκαν και εκρήξεις αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένους. 

  Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη θέση Ντόπριτσα, σε μια από τις κορυφές του Μαίναλου. 

  Η φωτιά, που έχει λάβει διαστάσεις, εκτιμάται ότι προκλήθηκε από κεραυνό.

  Στις προσπάθειες κατάσβεσής της συμμετέχουν δυνάμεις της πυροσβεστικής με πέντε οχήματα, 12 άνδρες κι ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ συνεχείς ρήψεις νερού κάνουν τέσσερα αεροσκάφη πεζετέλ, από τα αεροδρόμια της Τρίπολης και της Καλαμάτας.

  Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Κάντια Ναυπλίου. Στο σημείο όμως παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής, για να αποτρέψουν ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk