• Αναζήτηση
 • Κρήτη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς

  Δύο νεκοί και δύοι τραυματίες κατά την διάρκεια επεισοδίου αργά το βράδυ της Κυριακής στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου Κρήτης. Οπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν όταν ένας 34χρονος πήγε στο κρεοπωλείο 52χρονου και λόγω διαφορών που είχαν από παλιά τον εξύβρισε, του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια. Ο 17χρονος γιος του τραυματία, προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Δύο νεκροί και δύο τραυματίες κατά την διάρκεια επεισοδίου αργά το βράδυ της Κυριακής στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου Κρήτης.

  Οπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν όταν ένας 34χρονος πήγε στο κρεοπωλείο 52χρονου και λόγω διαφορών που είχαν από παλιά τον εξύβρισε, του επιτέθηκε και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα πόδια.

  Ο 17χρονος γιος του τραυματία, προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό.

  Ακολούθως ο 52χρονος πήρε από το αυτοκίνητό του κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 34χρονο, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

  Επίσης, τυχαία τραυματίστηκε και 64χρονος, θαμώνας καφενείου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

  Στη συνέχεια ο 52χρονος παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

  Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

  Στην περιοχή βρίσκονται σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις για το φόβο αντιποίνων από την πλευρά του περιβάλλοντος του 34χρονου.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk