• Αναζήτηση
 • Ομπάμα προς Σαμαρά: στηρίζω Ελλάδα για παραμονή στην ευρωζώνη

  Την υποστήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες της Ελλάδας για παραμονή στην ευρωζώνη εξέφρασε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον κ. Αντ. Σαμαρά

  Την υποστήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες της Ελλάδας για παραμονή στην ευρωζώνη εξέφρασε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον κ. Αντ. Σαμαρά.

  Λίγα λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας, οι δυο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά και συζήτησαν επί 20 περίπου λεπτά για τις τρέχουσες εξελίξεις, κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά πόσο επηρεάζουν την Ελλάδα.

  Ο κ. Σαμαράς, δυο ώρες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Αττικό Νοσοκομείο, άκουσε από την οικία του στην Κηφισιά, τον κ. Ομπάμα να του τονίζει πως οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις προσπάθειες για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

  «Οι ΗΠΑ θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια» ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ που συνεχάρη τον κ. Σαμαρά για την εκλογική του νίκη, ενώ τον ρώτησε για την υγεία του.
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση On the beach… Οι μαυροφορεμένες γυναίκες μου έριξαν ένα μάλλον αδιάφορο βλέμμα. Σκέφθηκα ότι το «θέαμα» μιας ξένης με τα ασημένια slingbacks... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk