• Αναζήτηση
 • Το μπέικον σού κάνει ωραίο κεφάλι

  Σημείο αναφοράς για τις περίφημες βασιλικές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη μικρή πόλη Άσκοτ του Μπέρκσαϊρ είναι η «ημέρα των γυναικών». η – σύμφωνα με την παράδοση – τρίτη κατά σειρά ημέρα από τις πέντε που διαρκούν οι εκδηλώσεις.

  Την Πέμπτη 21 Ιουνίου λοιπόν οι κυρίες φόρεσαν τα καλά τους και φυσικά τα καπέλα τους τα οποία αποτελούν ορόσημο της συγκεκριμένης εκδήλωσης και για ακόμη μια χρονιά έκλεψαν την παράσταση και έγιναν επίκεντρο θετικών, αρνητικών, αλλά και χιουμοριστικών σχολίων.

  Ανάμεσα στα ασυνήθιστα καπέλα αυτής της χρονιάς και κάποια με γαστρονομικά θέματα.

  Μπέικον, αβγά, μανιτάρια, φασόλια και λουκάνικα, περιελάμβανε το πιάτο-καπέλο της ξανθιάς κυρίας, που αποφάσισε να στολίσει τα μαλλιά της με το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό.

  Κάπου πιο κάτω, μια στέκα με δύο τεράστια μαυροκέρασα κοσμούσε το κεφάλι μιας νεαρής κοπέλας, ενώ λίγο πιο πέρα δυο φίλες φαίνεται πως αποφάσισαν να μη χάσουν την απογευματινή τους συνήθεια με το τσάι φέρνοντας η μια σερβίτσιο και τραπεζομάντιλο και η άλλη τα συνοδευτικά (κέικ, βουτήματα, τάρτες κτλ.), σε εκδοχή καπέλου πάντα.     

  Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι περί ορέξεως και περί γούστου ουδείς λόγος μας πέφτει…

   

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk