Μετά το «Full Monty» του 1998, μια νέα ομάδα στρίπερ έρχεται στην μεγάλη οθόνη μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Ο λόγος για την ταινία «Magic Mike», η οποία έκανε εχθές βράδυ -Κυριακή 24 Ιουνίου- πρεμιέρα στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Λος Άντζελες.

Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές του «Magic Mike», Μάθιου Μακόναχι, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζο Μαγκανιέλο περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, ξεσηκώνοντας το πλήθος -γυναικείο ως επί το πλείστον- που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Regal Cinemas L.A. όπου πραγματοποιήθηκε η προβολή της ταινίας.

Οι τρεις σταρ πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, μίλησαν με τους θαυμαστές τους ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν και δεκάδες αυτόγραφα γι’ αυτούς.

Οι Μάθιου Μακόναχι και Τσάνινγκ Τέιτουμ συνοδεύονταν από τις εντυπωσιακές συζύγους τους Καμίλα Αλβές και Τζένα Ντουαν-Τέιτουμ αντίστοιχα, οι οποίες μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων με τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους και τα μίνι φορέματά τους.

Από την χολιγουντιανή πρεμιέρα του «Magic Mike» δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της Στίβεν Σόντερμπεργκ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του καστ μεταξύ των οποίων οι Άνταμ Ροντρίγκεζ, Άλεξ Πέριφερ, Τζο Μαγκανιέλο, Κέβιν Νας και Ματ Μπούμερ, αλλά και οι πολύ εντυπωσιακές Κόντι Χορν και Ολίβια Μουν.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία είναι βασισμένη στη ζωή του πρωταγωνιστής της Τσάνινγκ Τέιτουμ, την περίοδο που ήταν στρίπερ, στα 19 του και αφορά σε ένα βετεράνο του στριπτίζ, ο οποίος μαθαίνει τα μυστικά του επαγγέλματος σε έναν νεότερο. Και οι δύο εργάζονται στο ίδιο κλαμπ, το οποίο ανήκει επίσης σε έναν πρώην στρίπερ.