• Αναζήτηση
 • Αδιάβαστος στην πολιτική ο Μπίμπερ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Απροετοίμαστος «πιάστηκε» ο Τζάστιν Μπίμπερ όταν ρωτήθηκε από τον Ντέιβιντ Λέτερμαν στο δημοφιλές τηλεοπτικό «Late Show with David Letterman» περί των πολιτικών του προτιμήσεων εν όψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ.

  «Εννοώ, πιθανώς θα ψήφιζα για τον …». Ο 18χρονος σταρ δεν είχε απάντηση να δώσει στον Λέτερμαν προφανώς διότι θεωρεί ότι τον συμφέρει περισσότερο να τηρήσει ουδέτερη στάση.

  Στην κουβέντα που προηγήθηκε ο Μπίμπερ -ο οποίος, σημειωτέον, ενηλικιώθηκε τον περασμένο Μάρτιο- και ο Λέτερμαν συζήτησαν για το θέμα της Καναδικής υπηκοότητας του καλλιτέχνη κι εκεί , ευτυχώς, ο νεαρός καλλιτέχνης ομολόγησε ότι δεν είναι γνώστης της πολιτικής κατάστασης στον Καναδά για να κάνει σχετικό σχόλιο.

  «Ακου Τζάστιν, θα πρέπει να ψηφίσεις εδώ», του είπε ο Λέτερμαν ενθαρρύνοντάς τον να ψηφίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με τον τελευταίο μια τέτοια κίνηση θα ενθάρρυνε πολλούς νέους να ψηφίσουν επίσης. Αρκεί να αποφασίσει τι θα ψηφίσει…

  Αφιερώματα
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk