• Αναζήτηση
 • Συρία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συριακά άρματα μάχης και πυροβολικό βομβάρδισαν σήμερα την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ στα ανατολικά σκοτώνοντας τουλάχιστον 20 ανθρώπους κατά την δεύτερη ημέρα σφοδρών βομβαρδισμών στην κυριότερη πετρελαιοπαραγωγό περιοχή της χώρας, σύμφωνα με ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

  «Δυνάμεις του καθεστώτος απέσυραν τα οδοφράγματά τους από το εσωτερικό της Ντέιρ αλ Ζορ αφού υπέστησαν βαριές απώλειες από τους αντάρτες. Αποσύρθηκαν από τις κατοικημένες περιοχές και τώρα βομβαρδίζουν την πόλη στα περίχωρα. Τα θύματα είναι κυρίως άμαχοι», δήλωσε στο Ρόιτερς πηγή σε νοσοκομείο της Ντέιρ αλ Ζορ.

  Οι συριακές αρχές έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση στη χώρα στα περισσότερα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης καθιστώντας δύσκολη την πιστοποίηση των γεγονότων από ανεξάρτητη πηγή.

  Τουλάχιστον 116 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 77 άμαχοι, σκοτώθηκαν χθες Σάββατο σε συγκρούσεις σε ολόκληρη την χώρα, καθώς οι καθεστωτικές δυνάμεις εντείνουν την καταστολή, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

   

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk