• Αναζήτηση
 • Βελτιώνεται σταθερά η υγεία του Β. Ράπανου

  Σταθερά βελτιούμενη εξελίσσεται η πορεία της υγείας του προοριζόμενου για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που εμφάνισε την Παρασκευή

  Σταθερά βελτιούμενη εξελίσσεται η πορεία της υγείας του προοριζόμενου για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που εμφάνισε την Παρασκευή.

  Οι θεράποντες ιατροί του κ. Ράπανου εκτιμούν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Ο ασθενής, μάλιστα, σηκώθηκε το πρωί της Κυριακής από το κρεβάτι.

  Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ράπανος υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες ήταν καλές και θα λάβει εξιτήριο την Τρίτη το πρωί.

  Ο Βασίλης Ράπανος δεν έχει ορκιστεί ακόμη για να αναλάβει και επίσημα το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών.

  Δεδομένου ότι -όπως ανακοίνωσε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου– στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που διεξάγεται την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μεταβεί ο Γ. Ζανιάς, που παραμένει στη θέση του υπουργού Οικονομικών, η ορκωμοσία του κ. Ράπανου θα πρέπει να αναμένεται μετά την επιστροφή του κ. Ζανιά από τις Βρυξέλλες.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk