• Αναζήτηση
 • Υπ. Οικονομικών: «Καμία Έκθεση δεν έχει παραδοθεί στη νέα πολιτική ηγεσία»

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα  όπου αναφέρεται: «Σύμφωνα με την έκθεση που παρέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Ζανιάς, στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, και η οποία αποτέλεσε και τη βάση των συζητήσεων ανάμεσα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία …» επισημαίνονται τα εξής:

  Καμία Έκθεση δεν έχει παραδοθεί στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου για τον απλό λόγο ότι αυτή δεν έχει αναλάβει ακόμη.

  Τέτοια Έκθεση δεν παραδόθηκε σε κανένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση «για να καταλήξουν στην προγραμματική συμφωνία», από τον Υπουργό  Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά.

  Εξάλλου, όπως καθαρά αναφέρεται και στην πρώτη παράγραφο του κειμένου της Έκθεσης, η οποία αποδίδεται στη μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα, το αντικείμενο της Έκθεσης αφορά άλλο υπουργείο και όχι το Υπουργείο Οικονομικών.

   

   

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk