Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 22 Ιουνίου- η πρεμιέρα της ταινίας του Σεθ ΜακΦάρλεν «Ted», στο φημισμένο Grauman’s Chinese theatre στο Χόλιγουντ.

Πλήθος λαμπερών σταρ από τον χώρο του κινηματογράφου έδωσε το παρών στην εκδήλωση, ωστόσο η πρωταγωνίστρια της ταινίας Μίλα Κούνις ήταν αυτή που μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μαύρη διαφάνεια στο αβυσσαλέο ντεκολτέ του, η σέξι, νεαρή σταρ πόζαρε για τους φωτογράφους, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Ιδιαίτερα φιλικός απέναντι στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να θαυμάσει τους αγαπημένους του ηθοποιούς από κοντά ήταν και ο πρωταγωνιστής του «Ted» Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος συνομίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ δεν παρέλειψε να τους μοιράσει και αυτόγραφα.

Επίσης την πρεμιέρα της ταινίας παρακολούθησαν τα μέλη του καστ της ταινίας Τζέσικα Στρουπ και ο Τζιοβάνι Ρίμπισι, η ηθοποιός Μπρίτανι Τζόουνς, ο μουσικός Τζιν Σίμονς με την σύζυγό του Σάνον Τουιντ και την κόρη του Σόφι, ο αθλητής του NFL Ρομπ Γκροκόνβσκι κ.α

Όπως ήταν αναμενόμενο στο κόκκινο χαλί περπάτησε και ο δημιουργός της ταινίας Σεθ ΜακΦάρλεν, ο οποίος από την σκηνοθεσία του τηλεοπτικού «Family Guy» έκανε το τολμηρό του κινηματογραφικό ντεμπούτο με το «Ted», υπογράφοντας την σκηνοθεσία, την παραγωγή, αλλά και το σενάριο, ενώ δανείζει και την φωνή του στον Ted, το αρκουδάκι.

Να σημειώσουμε ότι η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν 35χρονο άντρα (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και το «αθυρόστομο» αρκουδάκι του, που έχει ζωντανέψει ως αποτέλεσμα μιας ευχής στην παιδική του ηλικία και το οποίο μπαίνει «εμπόδιο» στην σχέση του με την Λόρι (Μίλα Κούνις).