Ήταν το 2010 όταν η Λίλι Άλεν είχε δηλώσει πως εγκαταλείπει την μουσική σκηνή, απογοητεύοντας τους εκατοντάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο εχθές -Πέμπτη 21 Ιουνίου- και δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από τα μουσικά δρώμενα η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την επιστροφή της.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είμαι ήδη στο στούντιο με τον Γκρεγκ Κέρστιν» έγραψε σε σχόλιο στο twitter αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και την νέα της συνεργασία με τον εν λόγω παραγωγό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ της 27χρονης σταρ είχε κυκλοφορήσει το 2009 με τίτλο «It’s Not Me, It’s You» σε παραγωγή του Γκρεγκ Κέρστιν, ενώ λίγο αργότερα είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την μουσική για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στον σύζυγό της Σαμ Κούπερ και στον γιο της Έθελ ο οποίος είχε γεννηθεί τον Νοέμβριο του 2009.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον περασμένο Ιούλιο την Λίλι Άλεν έξω από ένα στούντιο ηχογραφήσεων, ωστόσο η ίδια δεν είχε σχολιάσει το γεγονός.

Πρόσωπα όμως από το στενό της περιβάλλον είχαν αναφέρει ότι η ενασχόλησή της με την σύνθεση της μουσικής για το θεατρικό «Bridget Jones» της είχε δημιουργήσει την επιθυμία να επιστρέψει στην δισκογραφία.